Avís legal

Arts Gràfiques Cristina

Condicions d’ús

Els serveis i utilització d’aquest lloc web (d’ara endavant Web) s’autoritza l’usuari únicament en el cas que compleixi íntegrament els termes, condicions, comunicacions, advertiments i altres avisos legals continguts en aquest. Les connexions amb altres llocs web i l’ús que vostè pugui fer dels mateixos està subjecte també a les presents Condicions i Termes Generals d’Ús o als específics que estiguin assenyalats en aquesta Web. Qualsevol utilització diferent a l’autoritzada està expressament prohibida. Sent conscients de la importància de la privacitat de cada persona i valorant la confiança que ens dónes en introduir les teves dades personals en la nostra Web, la nostra empresa garanteix que les dades que facilites seran guardades en el teu propi benefici, garantint-te la seva confidencialitat. En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, dono el meu consentiment perquè l’empresa pugui facilitar les meves dades de caràcter personal, a departaments, delegacions, i empreses externes col·laboradores d’aquesta, amb la finalitat de facilitar l’administració general de l’empresa.

Informació bàsica sobre protecció de dades

RESPONSABLE: GRÀFIQUES CRISTINA S.C.P. , J17781576, Av. Europa, , 26 nau 7 , 17300, Blanes , info@grafiquescristina.cat – 972333419
FINALITAT: Enviament de correus de pressupostos, promocions, consultes…
LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interessat.
BASE LEGAL: Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic. La nostra empresa no cedirà en cap cas les seves dades personals excepte prescripció legal, o pels motius exposats.

DRETS: Vostè podrà exercir els drets ARC d’accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició, així com el dret al bloqueig i portabilitat. Pot vostè dirigir-se a la nostra adreça de correu electrònic hola@grafiquescristina.cat o bé a la nostra adreça postal Av. d’Europa núm. 26 nau 7 – 1730 Blanes, a l’Encarregat del Fitxer o Delegat de Protecció de Dades d’aquesta.

INFORMACIÓ ADDICIONAL: Vostè en tot moment podrà demanar informació addicional sobre les seves dades personals (“segona capa”), en la mateixa adreça electrònica que li facilitem per a poder exercir els seus drets.